Image Alt
The owner

Michel Oostenrijk

About

Op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen te werken en te proeven van de horeca bij de Driewegsluis in Oldetrijne.
Hier had ik de keuze om in de afwas te gaan werken of gelijk in de bediening te gaan staan.
De bediening leek mij veel interessanter en niet met spijt, twee jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt en veel geleerd. Toen moest er een keuze gemaakt worden met school; of woonstoffeerder worden omdat mijn ouders een woninginrichting zaak hadden of toch mijn hart volgen en de middelbare hotelschool gaan volgen.
Dat laatste is het geworden en heb hier mijn MHS-diploma behaald. Er moest een stage gezocht worden en dat werd zalencentrum restaurant hotel Hiddingerberg in Steenwijk.
Hier heb ik het meeste geleerd en ben hier nooit meer weggegaan na school. In totaal hier 17 jaar gewerkt en het hele bedrijf wel zo’n beetje kende.
Het is toen overgenomen door Fletcher en heb hier nog 2,5 jaar voor gewerkt. Toen was de maat vol voor mij dat het niet meer intiem was wat ik altijd wel beleefde bij de familie Oost/ Sassen. Ik miste de oude situatie en het persoonlijke en ben op zoek gegaan naar iets voor mijzelf wat ik altijd al wilde maar nooit durfde.

De diner is in november 2014 geopend en het heeft even geduurd voordat deze stap genomen was.

Snackbar d’ Olde Schure aan de Doelenstraat stond te huur en met een goed gesprek met de eigenaar van het pand ben ik begonnen met het maken van een ondernemingsplan. De Diner werd op die manier langzaam geboren, vervolgens had ik zes maanden de tijd om te bedenken hoe ik het zou willen inrichten en welke gerechten hierbij passen.
Verse producten en kwaliteit producten moest ik sowieso hebben met de uitstraling van de jaren 60.
Na deze 6 maanden kwam het toch echt in zicht.. Mijn eigen Diner.
We kregen de sleutel en had zes weken voor het verbouwen gerekend.
Ontzettend veel lol gehad en het resultaat is prachtig, en nog steeds elke keer als ik de zaak opendoe verschijnt er toch wel een glimlach van trots.
De vrolijke kleuren en de gasten die komen en positief zijn geeft mij en uiteraard het personeel elke dag weer energie om het u naar de zin te maken.
Wilt u een patatje en een snack dan kan dit omdat het in de volksmond nog steeds een snackbar is, maar wilt u een heerlijke Amerikaanse burger of een riante Plate dan kan dit ook.


Dit is een beetje mijn levensverhaal vanuit de horeca. Wilt u meer weten kom dan eens heerlijk eten en laat u verrassen door de inrichting en de sfeer die wij zo goed mogelijk gecreëerd hebben.

De verbouwing is begonnen, er wordt hard gewerkt aan de opbouw van de diner!

2014: Geopend!

Het is bijna eind 2014 en we zijn geopend! Vol trots ontvangen wij onze eerste gasten.

2015: Terras

Ook voor de warme dagen is het mogelijk om buiten te genieten van uw maaltijd op ons net geopende terras!