Recensies

Vanavond voor de 2de keer hier gegeten. De over-heerlijke Boston Burger met friet erbij, echt super. Leuke Amerikaanse inrichting, bijzonder vriendelijk personeel en aan het eten is veel zorg besteed. Echt een aanrader. Wij gaan hier vaker naar toe.

Wat een gezelligheid. Even terug in de tijd met de jukebox muziek. Heerlijk eten en wat een grote burgers. Je proeft dat op de kwaliteit niet bezuinigd is terwijl de prijzen heel aangenaam zijn. Een aanrader dus en we hebben ons voorgenomen alle burgers uit te willen proberen. Dus tot…… Snel.

Super leuke tent mooi ingericht maar het belangrijkste super goed eten en leuk personeel!

Wat een mooie ,schone tent heerlijk eten in amerikaanse stijl Een aanrader!!! Aardig en vriendelijk personeel top!!!

Vriendelijke mensen, lekker eten, mooie uitstraling van de zaak. Goed bezig

Zelf gemaakte milkshakes, heerlijk!

De allerlekkerste burgers van Steenwijk en omstreken!! En dat voor een schappelijke prijs. Daarbij komt dat de toko er van binnen spik en span uit ziet, een fantastische Amerikaanse sfeer waar u zeker geweest moet zijn!!

Top tent! Kom zeker weer langs als ik in de buurt ben!

Eten is prima te toefen! Heerlijke burger laatst gehad met goeie Barbecue saus,gebakken uitjes,sla,tomaten en bacons naast dat goeie patat erbij met goeie kwalitatieve ketchup van Heinz,Echt Amerikaans is dat! Perfect naast het eten is het binnen in prachtig alsof je in een Drive-In Restaurant zit met goeie gezellige sfeer,Jukebox met alle klassiekers in zoals het hoort,een Tip mag het zijn als jullie in de komende jaar Brownies,Cookies,Pretzels en nog een paar Amerikaanse heerlijkheden erbij komen,zal het voor jullie een goede zet zijn en dat het een goeie lunch of tussendoortje kunnen gebruiken,Verder een zeer knusse Eetgelegenheid. Voor jullie nog steeds succes met het runnen en hier en maak er wat van om goeie zaken hier in Steenwijk te doen! Ik kom zo gauw mogelijk weer een keer langs

Super leuke tent, leuke mensen. En het eten is Top. Vooral dat balletje saté saus.

Super goed en veel. Kortom heerlijk genieten. En klantvriendelijk.